Genel

Uptime 485+14:55:08

Zilyon tane yapılacak iş var. İşten değil ama bir şeylerden sıkıldım. Bir şey oldu. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Çok kırılgan bir motivasyonum var. Fevri hareket eden, çabuk gaza gelen, bir anda da sönen yarrak gibi yapım var. Bir gün öncesi yapacağımız şeyin süper olduğunu düşünürken, bir gün sonrası “kesin battık amk” nidalarıyla günü tamamlıyorum.

Neyse, konu şu aslında. Hosting müşterileri çok azalmış, bir kaç tanesi problemler vardı diyor. Şu yukarıdaki uptime süresi php sunucunun, uptime süresi. Bu da  up 304 days yeni php sürümlü sunucunun uptime süresi. Eski sunucu 485 gündür çalışıyor. Bir kere ddos saldırısı ile 20 dakika yanıt veremedi. Onun dışında tam gaz. Diğer sunucu 304 gündür hiç kesinti vermedi. Mail sunucuyu en son 20 gün önce yeni kernel derlediğim için reboot ettim. Windows web sunucusu güncelleştirme hariç hiç restart edilmedi. Sizin olayınız ne aqlarım ya?

Zerre yaşama sevincim yok şu hayatta amk. Şeyma Subaşı’nın yanına erkek oğlan olarak gidip, Acun’un beni sikmesini istiyorum misal. Asgari ücret verse yeter amk. Yeter ki yatıp kalkıp sorumluluk almayayım. Tok karna yarrak yer, zerre sesimi çıkartmam. Acun da survivor murvivor çalışırken, Şeyma’ya haydarım belki. Oluyor yani dünyada bu tip şeyler.

Netice itibariyle, uptime süresi falan derken, yine yarrak gibi bir hayatımın olduğunun farkına vardım.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir